Facebook повідомив про нововведення з відеоконтентом

Великі оновлення Facebook: автоматичне програвання звуку в відео, режим «картинка в картинці» і вертикальні відео на весь екран.

Адміністрація соціальної мережі Facebook повідомила користувачам про майбутні нововведення, які стосуються роботи з відеоконтентом. Відразу обмовимося, що всі вони торкнуться мобільного додатка Facebook.

Головна зміна – автоматичне програвання звуку у відеороликах, що зустрічаються при перегляді стрічки. Звук буде з’являтися і зникати автоматично під час прокручування стрічки. Якщо смартфон знаходиться в беззвучному режимі, то відео буде запускатися без звуку. Крім того, при необхідності, автоматичне програвання звуку в відео можна відключити в налаштуваннях.

Поки невідомо, чи з’явиться автоматичне програвання звуку у відеороликах в настільній версії соцмережі. Зараз всі відеоролики за замовчуванням запускаються без звуку в момент, коли до них доходить користувач.

Ще одне нововведення, яке вже успішно діє – підтримка режиму «картинка в картинці», завдяки чому користувач може дивитися відео і продовжувати переглядати стрічку одночасно. В Android-версії можна навіть запускати інші програми, не зупиняючи відтворення відео.

Вертикальні відеоролики тепер відкриваються в ширшому форматі і займають більше місця серед новин.

Нарешті, останнє, але аж ніяк не менш важливе: Facebook повідомила про запуск додатків для перегляду відео на платформах Apple TV, Amazon Fire TV і Samsung Smart TV.

Компанія вже приступила до впровадження змін, незабаром вони стануть доступними користувачам по всьому світу.

Усі інновації у соцмережах значно покращують надання SMM послуги. Відео дуже полюбляються користувачами, тому для раціонального використання часу такі можливості тільки сприяють ефективному SMM маркетингу.

Наша компанія завжди моніторить запуск новинок задля успішної SMM розкрутка у Facebook.