Як вибрати рекламу для вашого бізнесу?

[:ua]Ви ніхто, поки про вас не говорять. А найкращий спосіб заявити про себе і про свій бізнес – це, звичайно ж, якісна реклама. Існує більше двох десятків видів реклами і далеко не вся буде працювати. Все залежить від типу бізнесу і які цілі ви переслідуєте.

Тому ця стаття корисна для тих, хто хоче докладніше дізнатися про рекламу різних видів і результати, які вона дає.

ЯКА БУВАЄ РЕКЛАМА?

Вже давно відома закономірність, що чим більшим є бізнес, тим більше він потребує реклами. При цьому, на різні типи продукції застосовується певні види реклами. Таким чином, її ефективність не залежить від ціни.

За типом продукції розрізняють такі види реклами:

“Емоційну” рекламу – та, яка розміщується в емоційних ЗМІ (ТБ, радіо і в Інтернеті);

“Раціональна” реклама – яка розміщується в раціональних ЗМІ (преса, місто, офіційні сайти, портали).

Реклама в інтернеті вважається найефективнішою, оскільки охоплює велику кількість користувачів і може налаштовуватися за індивідуальними показниками і параметрами. Це дозволяє зібрати аудиторію з потенційних покупців і економити ваші гроші. До реклами в інтернеті можна віднести текстову (розміщення рекламного тексту на сайтах), відеоролики (як правило – це вірусна реклама в інтернеті) і контекстну рекламу.

Контекстна реклама – об’єднує в собі два види: банерна (розміщується на тематичних сторінках і сайтах), в пошуковій системі Google.

Говорячи про рекламу в Інтернеті, неможливо не згадати рекламу в соціальних мережах або таргетовану рекламу, як її ще називають. Соцмережі – це хороша платформа для популяризації продукції або послуг. Вона підійде як для прямих продажів так і для збільшення конверсії на сайт.

Від вибору реклами для бізнесу залежить подальший його успіх. Незалежно від того який у вас бізнес, необхідно йти в ногу з часом і розміщувати рекламу там, де зосереджена максимальна кількість потенційних споживачів. Таким чином, реклама в інтернеті – вірний спосіб заявити про себе і про свій товар або послугу.

ЯКУ РЕКЛАМУ ВИБРАТИ ДЛЯ СВОГО БІЗНЕСУ?

Мета реклами – сформувати знання про продукт або послугу у споживачів, при цьому якомога у більшої кількості. Тому правильним рішенням для будь-якого бізнесу буде вкладення саме в рекламу в інтернеті.

Види інтернет реклами надають велике поле для творчості. Відповідна платформа підбирається в залежності від специфіки вашого бізнесу. Це може бути реклама в пошукових системах або соціальних мережах. За кілька місяців ви можете збільшити відвідуваність більш ніж на 500%.

Важливо пам’ятати, що цільова аудиторія в різних соцмережах відрізняється, тому реклама в Facebook та реклама в Instagram буде працювати по-різному. До того ж соцмережі – неформальна платформа, тому для бізнесу з вузькою спеціалізацією вони навряд чи підійдуть. Для кожного виду бізнесу кожен з перерахованих вище рекламних каналів буде давати різний результат. Щоб розібратися, яка реклама буде більш ефективна для вас, необхідно пробувати і аналізувати результати різних видів. Або ж вибрати шлях найменшого опору і замовити налаштування реклами від Smart Promotion.

Smart Promotion – унікальна маркетингова компанія на ринку України. Адже наша команда не просто надає рекламні послуги, вона допомагає вам визначитися з найбільш ефективними видами реклами для вашого бізнесу. Таким чином ви не будете переплачувати за ту рекламу, яка просто не підходить для вашого бізнесу. Ми допоможемо вам підібрати саме той вид реклами, який принесе результат та зростання ваших прибутків.

Довіртеся професіоналам, які цінують ваш час та гроші![:]