Тренди для промо-відео 2020

Промо-відео – це мегакрутий спосіб привернути увагу. Такий тип відео не сприймається споживачами, як реклама, бо має на меті коротко розповісти про бренд. Отож, що буде у тренді 2020 року:

Дружні ролики”. Зараз вже нікого не здивуєш офіційними та ідеальними відеороликами, які не викликають жодних почуттів і працюють добре лише, як снодійне. Ваш бренд має бути максимально емоційним. 

Оригінальність. Аналізуйте ролики конкурентів, щоб визначити що схожого є у них всіх і в майбутньому цього уникайте. Переглядайте відеороботи закордонних аналогів, щоб по-новому подивитися на ваш бренд і знайти свіжі ідеї. Створіть оригінальний контент, з яким вас будуть асоціювати.

Без “рекламної” мови. Уже всім відомо, що нахвалювання товару працює погано, а отже потрібен живий підхід.

  • визначте архетип бренду і його ворога. Це дозволить визначитися як поводить себе бренд і з чим він бореться чи з чим допомагає.
  • визначте цільову аудиторію і звузьте її до однієї людини. Нехай ваш ролик буде зверненням до конкретної людини.
  • створюйте креатив, який подобається аудиторії. Говоріть до людей тими словами, якими говорять вони у повсякденному житті.

Тільки правда. Симпатію людей можна отримати, коли говориш правду. Не буває будівельників у чистому одязі під час робочого процесу. Показуйте ситуацію, як вона є, але пам’ятайте, що у своїй правдивості важливо чітко розуміти межу.

Короткі ролики. Люди рідко дивляться відео, яке триває довше, ніж три хвилини. 

Постарайтеся зробити 3-хвилинний ролик цікавим та захоплюючим, після перегляду якого людина скаже:  “Як вони здогадалися? Це ж про мене!”